Woonhuis

Jaarlijks ondervinden zo'n 7.000 gezinnen de noodzaak van een goede opstalverzekering doordat zij met een brand geconfronteerd worden.

Helaas gaat dit geregeld gepaard met financiële problemen doordat de verzekerde waarde van het woonhuis geen gelijke tred heeft gehouden met de stijging van de herbouwkosten. Het is dus zeer belangrijk dat u er voor zorgdraagt dat u optimaal bent verzekerd. De juiste dekking met de juiste verzekerde som.

Door ons inzicht in de markt kunnen wij u meestal een zeer uitgebreide dekking aanbieden voor een premie welke gelijk is of lager dan gebruikelijk voor een aanzienlijk minder uitgebreide polis.

Tips

Mede gezien het geringe premieverschil adviseren wij om de dekking van de polis op de meest uitgebreide voorwaarden te stellen. Immers een niet gedekte schade heeft een veel grotere impact op uw financiën dan een premievoordeel van wellicht enkele tientjes per jaar. Het zou in zo'n geval beter zijn om een wat hoger eigen risico te nemen, dan weet u exact waar u aan toe bent ingeval van een schade.

Het is verstandig om de polis te controleren op het meeverzekeren van de fundering, deze is in het algemeen niet automatisch meeverzekerd, dat moet dus uit de polis blijken.

Het is meestal goedkoper om het glasrisico op de opstalverzekering mee te dekken in plaats van op een separate glasverzekering.

Offerteaanvraag

Wilt u meer informatie omtrent prijzen, vraag dan een offerte aan.

Aanvraag meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Home | Nieuws | Contact | Disclaimer | Copyright | Sitemap
Leuvass header