Pakketpolis

Geeft u de voorkeur aan termijnbetaling, maandelijks of per kwartaal en wilt u zich bij ieder polis de poliskosten besparen, dan is een pakketpolis een uitstekende keuze. Vrijwel alle particuliere verzekeringen kunt u onderbrengen in één pakket. Overzichtelijk en gespreide betaling zonder termijnopslag, dat bespaart u al gauw 6 tot 7%. Vrijwel alle verzekeraars hebben de mogelijkheid om een pakketpolis af te sluiten, ze hebben allemaal hun eigen specifieke voordelen. Voor een juiste keuze is inzicht in de vele mogelijkheden en aanbieders noodzakelijk.

Tips

Wellicht is het ook mogelijk om u reeds bestaande verzekeringen op te nemen in een pakketpolis. Neemt u in dat geval even contact met ons op.

Wilt u geen pieken in uw vaste lasten hebben, jaarpremies komen vaak ongelegen, overweegt u dan om deze gelijkmatig te verdelen bijv. per maand of kwartaal. Het is allemaal mogelijk en het kost u niets meer, integendeel, u behoeft de jaarpremie niet meer per jaar vooruit te betalen en vermindert daar ook nog uw renteverlies mee.

Met een pakketverzekering voorkomt u overlapping van de diverse verzekering en bespaart u zich premie.

Offerteaanvraag

Wilt u meer informatie omtrent prijzen, vraag dan een offerte aan.

Aanvraag meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Home | Nieuws | Contact | Disclaimer | Copyright | Sitemap
Leuvass header