Inboedel

Ook de beste inboedelverzekering schiet tekort als bij schade blijkt dat u te laag verzekerd bent!

Voor uw inboedelverzekering geldt immers dat het verzekerde bedrag hoog genoeg moet zijn om bij schade de gehele inboedel nieuw aan te kunnen schaffen.

Indexering is een goede methode om het verzekerd bedrag up to date te houden, echter hierbij wordt geen rekening gehouden met uitbreiding van de inboedel bijv. door aanschaf of erfenis.

Tips

Ook hier geldt in het algemeen het advies om de dekking van de polis op de meest uitgebreide voorwaarden te stellen. Immers een niet gedekte schade heeft een veel grotere impact op uw financiën dan een premievoordeel van wellicht enkele tientjes per jaar. Deze kunt u ook besparen door een wat groter eigen risico te nemen, dan weet u exact waar u aan toe bent ingeval van schade.

Sommige maatschappijen bieden, in het geval van een huurhuis, de mogelijkheid om het glasrisico op de inboedelverzekering mee te dekken, dat is meestal goedkoper dan een separate glasverzekering.

Voldoet de afsluiting van uw huis aan het Politiekeurmerk, dan is het meestal mogelijk om een korting op de premie te bedingen.

Offerteaanvraag

Wilt u meer informatie omtrent prijzen, vraag dan een offerte aan.

Aanvraag meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Home | Nieuws | Contact | Disclaimer | Copyright | Sitemap
Leuvass header