Computer en electronica

Moderne elektronica zoals computer, videocamera of digitale fotocamera zijn kostbare zaken en een ongeluk zit in een klein hoekje, noch afgezien van het diefstalrisico.

Het verzekeren van deze zaken gebeurt in het algemeen op basis van een Allrisk-dekking, zodat schade door elke plotseling van buitenkomende gebeurtenis is verzekerd. Meestal is het diefstalrisico vanuit huis meegedekt op de inboedelverzekering, echter hier geldt in het algemeen een maximum verzekerd bedrag op het gebied van electronica w.o. tv, videorecorder, DVD-speler en geluidsapparatuur.

Tips

Houdt bij de bepaling van de waarde van uw electronica in huis, ook rekening met de waarde van grammafoonplaten, cds, videobanden en dvds, deze vallen n.m. ook binnen het maximum verzekerd bedrag voor huiselectronica.

Met een electronica-verzekering hoeft u bij de bepaling van het verzekerde bedrag op de inboedelverzekering geen rekening te houden met de waarde van de spullen welke reeds op de electronicapolis is meeverzekerd, hiermee bespaart u weer premie op de inboedelverzekering.

Offerteaanvraag

Wilt u meer informatie omtrent prijzen, vraag dan een offerte aan.

Aanvraag meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Home | Nieuws | Contact | Disclaimer | Copyright | Sitemap
Leuvass header