Rechtsbijstand

Raakt u als ondernemer betrokken bij een juridisch probleem, het lijkt wel of deze kans met de dag groter wordt, dan kunt u veel gemak hebben van een rechtsbijstandverzekering.

Aangezien vrijwel ieder onderneming anders is, zijn er ook op dit gebied diverse specifieke verzekeringsvormen ontwikkeld welke nauw aansluiten op uw onderneming. Waar een aansprakelijkheidsverzekering een uitsluitend verwerend karakter heeft, daar heeft de rechtsbijstand tevens een eisend karakter, immers u kunt er ook een beroep op doen indien u schade heeft geleden.

Ook indien u als ondernemer behoefte heeft aan een juridisch advies kunt u in het algemeen gebruik maken van uw verzekering.

Tips

Heeft uw reeds een rechtsbijstand verzekering voor bedrijven, dan kunt u deze meestal uitbreiden met een z.g. gezinsdekking, dit kan u op dat gedeelte aanmerkelijk premie besparen.

Maakt u gebruik van leveringsovereenkomsten, laat deze dan toetsen door uw verzekeraar; wellicht behoeven deze enige aanpassing.

Het is voordeliger om het risico van in gebruikzijnde motorvoertuigen op de bedrijvenpolis mee te verzekeren in plaats van dit risico op ieder motorvoertuig afzonderlijk te verzekeren.

Offerteaanvraag

Wilt u meer informatie omtrent prijzen, vraag dan een offerte aan.

Aanvraag meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Home | Nieuws | Contact | Disclaimer | Copyright | Sitemap
Leuvass header