Computer

Dit is een specifieke verzekering voor apparatuur welke u gebruikt voor uw automatisering incl. de software.

Middels de inventaris/goederen verzekering is het risico van brand of diefstal wel gedekt. Doch specifieke risico's zoals het laten vallen van de apparatuur of de beruchte kop koffie, of schade door het doorbranden van onderdelen zijn verzekerd te worden op deze specifieke verzekering.

Tips

De computer/electronica verzekering dekt meestal alle van buitenkomende onheilen, dus ook brand of diefstal. U kunt daar dus rekening mee houden bij de vaststelling van het verzekerde bedrag van de inventaris/goederen verzekering. Het heeft geen zin om risico's dubbel te verzekeren.

Houdt ook rekening met de waarde van door u aangeschafte software, deze investering is vaak nog hoger dan de investering in computerhardware.

Wellicht dient het overweging om ook de kosten van reconstructie mee te verzekeren, immers bij verlies of diefstal zijn vaak grote kosten noodzakelijk om de softwarematige situatie weer terug te krijgen van vòòr het moment van het schade-evenement. Overigens verkleint een adequaat back-upsysteem en de daarbij behorende discipline het risico van dataverlies.

Offerteaanvraag

Wilt u meer informatie omtrent prijzen, vraag dan een offerte aan.

Aanvraag meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Home | Nieuws | Contact | Disclaimer | Copyright | Sitemap
Leuvass header