Verzekering informatie

Klachteninstituut Uitvaartwezen

De Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen houdt zich bezig met klachten van consumenten over een uitvaart. De Stichting heeft hiertoe een reglement opgesteld. De Stichting heeft een Ombudsman aangesteld die de klachten op basis van hoor en wederhoor bestudeert en uitspraak doet.

Wet werken naar vermogen (WWNV)

Om te stimuleren dat zo veel mogelijk mensen door werk in hun eigen onderhoud voorzien, is een nieuwe wet ontworpen: de Wet werken naar vermogen (WWNV). Voor wie (gedeeltelijk) kan werken, geldt per 1 januari 2013 de WWNV in plaats van de Wet investeren in jongeren (WIJ), de Wet Sociale werkvoorziening (WSW) of de Werk en arbeidsondersteuning jonggehandicapten (Wet Wajong). De WWNV is echter nog in voorbereiding.

Belastingdienst Toeslagenwet

De overheid draagt in bepaalde gevallen bij in de kosten van zorg, huur en kinderopvang. Zo'n bijdrage heet een toeslag. Belastingdienst/ Toeslagen zorgt ervoor dat zorgtoeslag, huurtoeslag en kinderopvangtoeslag terechtkomen bij de mensen die daar recht op hebben.

VWS De Nieuwe Zorgverzekering

Praktische gevolgen. Ontdek hier de praktische gevolgen van de nieuwe zorgverzekering voor u zelf. Hoe bent u nu verzekerd?

Waarborgfonds Motorverkeer

Het Waarborgfonds is opgericht in 1965. Het is een uitvloeisel van de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen. Op grond van die wet moeten alle motorrijtuigen (auto's, motoren, bussen, vrachtauto's, brom- en snorfietsen enz.) in Nederland verzekerd zijn tegen wettelijke aansprakelijkheid. Dat is de aansprakelijkheid voor schade die aan anderen wordt toegebracht. Daardoor kan degene die schade lijdt, gewoonlijk een verzekeringsmaatschappij voor de schade aanspreken. Soms kan dat echter niet. Bijvoorbeeld omdat de bezitter/houder van het motorrijtuig geen verzekering heeft afgesloten. Of omdat de bestuurder zich uit de voeten heeft gemaakt zonder naam en adres achter te laten. In dat soort situaties kan vaak het Waarborgfonds Motorverkeer uitkomst bieden.

REAAL Verzekeringen

SNS REAAL Groep: REAAL Verzekeringen is onderdeel van SNS REAAL Groep, een innovatieve retailbankverzekeraar.

De merken van SNS REAAL Groep: Met de hoofdmerken SNS Bank en REAAL Verzekeringen bedient SNS REAAL Groep zowel particuliere als zakelijke relaties. Daarnaast hebben we een aantal merken voor specifieke markten: ASN Bank, BLG Hypotheken, CVB Bank, Proteq Direct, Dier & Zorg (Dier & Zorg Dierenverzekering is een ongevallen- en ziektekostenverzekering voor honden en katten, die privé gehouden worden.), SNS Securities en SNS Asset Management.

Delta Lloyd

Delta Lloyd Verzekeringen is onderdeel van Delta Lloyd Groep, een breed en veelzijdig concern in de financiële dienstverlening. Het assortiment van Delta Lloyd Groep varieert van eenvoudige spaarproducten tot complexe verzekeringsproducten en financiële planning. Delta Lloyd Groep heeft vestigingen in onder meer Nederland, Duitsland en België en biedt werk aan circa 6.500 medewerkers.

de Goudse verzekeringen

U kunt weer verder. Dat is de belofte die De Goudse doet aan al haar klanten, zowel zakelijk als particulier. Verder met de juiste verzekeringen. Of met een complete hypotheek. Of met prima voorzieningen voor de oude dag. De Goudse is een zelfstandige verzekeringsmaatschappij die nauw samenwerkt met onafhankelijke assurantie-adviseurs. Zo bent u altijd verzekerd van deskundig advies en de beste oplossing.

Zorgverzekeraars Nederland

Zorgverzekeraars Nederland is de branche-organisatie van de zorgverzekeraars. Bij ZN zijn alle ziekenfondsen en particuliere ziektekostenverzekeraars in Nederland aangesloten.

Verbond van Verzekeraars

Het Verbond van Verzekeraars is de vereniging van in Nederland werkzame particuliere verzekeraars.

Home | Nieuws | Contact | Disclaimer | Copyright | Sitemap
Leuvass header